MP Revision
Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
75 93 35 44

Ny revisor søges...

MP REVISION søger en erfaren revisor:

MP Revision ApS er et statsautoriseret revisionsfirma med 5 ansatte beliggende i helt nyopført domicil i Fredericia, hvor vi hovedsageligt betjener SMV-virksomheder og personligt drevne virksomheder.

Vi har travlt og oplever en løbende kundetilgang. Da en af vores statsautoriseret revisorer er gået på pension, søger vi en erfaren revisor, der kan arbejde selvstændigt med egen kundeportefølje.

Jobbet:
Du bliver kundernes daglige kontaktperson og deres sparringspartner. Du får din egen kundeportefølje, og holder selvstændigt kundemøder til afdækning af behov.

Arbejdsopgaverne består i servicering af vores kunder med regnskab, revision, skattemæssige forhold samt rådgivning indenfor virksomhedsopstart, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, etc. Vi tilbyder også erhvervsservice indenfor bogholderi og lønkørsler.

Faglige kompetencer:
Du har mindst 5 års relevant erfaring fra revisorbranchen. Du er godkendt revisor eller cand merc aud – gerne med ambitioner om at blive autoriseret – og er åben for muligheden for partnerskab indenfor få år.

Som erfaren revisor er du vant til en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan være hektisk, og du må forvente, at der til tider kan forekomme overarbejde. Dagligdagen er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver, hvilket du selv i høj grad er med til at planlægge

Personlige kompetencer:
Som person besidder du et stort drive, du udviser altid et højt engagement og tager 100% ejerskab på opgaven. Du fremstår som en stærk og robust type med flere års personlig erfaring med lignende opgaver. Du er fokuseret og resultatorienteret. Du har gode kommunikationsevner og altid øje for både helheden og detaljen.

Du er holdspiller og drevet af at arbejde mod et fælles mål. Du får mulighed for at sparre med kollegerne, men det er afgørende, at du er selvkørende, arbejder struktureret og trives med at tage personligt ansvar for dine ting.

Har du interesse i ovenstående eller har spørgsmål må du gerne kontakte Mogens Petersen på mobiltelefon 4019 3544.

Bliv kontaktet
Klik

Besked

Bliv kontaktet